Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2016 година

Номинации в категория
"Гозбите на баба"

Кулинарен блог, най-добре отразяващ традиционната българска кухня

Наградата в категория Гозбите на баба на Годишните награди за кулинарни блогове 2016 за Кулинарен блог, най-добре отразяващ традиционната българска кухня е осигурена с любезната подкрепа на Крина
автор на кулинарния блог:

Здравка Николова

Кулинарен блог, който събира в себе си традиционни рецепти от Родопите. Те са ежедневни, бързи и лесни. Зиче е сред най-добрите майстори на тестените печива - ако имате нужда от хубава рецепта за питка, милинки, баница или нещо топло от фурната - това е мястото.
автор на кулинарния блог:

Петя Аргирова

Малкото свободно време, с което разполага Петя отдава изцяло на нейното тефтерче с рецепти. Рецептите са и лесни за приготвяне, но вкусни. Често приготвя рецепти от немската кухня, но често рецептите и са традиционно български.
автор на кулинарния блог:

Христинка Колева

Макар Христина да нарича умилително блога си "мъничко местенце" - нейният блог е един от най-вдъхновяващите блогове в кулинарното ни пространство. Неизчерпаемият й ентусиазъм и активност превръщат блога и в една истинска кулинарна съкровищница, от която идеите и вкусовете бликат и докосват неустоимо всеки, който е имал късмета да се отбие при нея.
автор на кулинарния блог:

Дарина Николова

В блога на Дарина може да намерите много и вкусни рецепти както за всеки ден, така и а специални случаи. Особено впечатляващ е изборът на месни ястия и специалитети, които биха задоволили всеки каприз и вкус.
автор на кулинарния блог:

Ина Петкова

Рецептите, представени в блога на Ина са познати, лесни, практични, с достъпни продукти, приготвени и снимани от авторката. Част от тях са специално променени с продукти, достъпни у нас, за да бъде улеснен любителят кулинар, а вкусът да остане все така автентичен.
автор на кулинарния блог:

Радост Р.

Радост не е професионален готвач и няма претенции за големи умения, но обича да готви и обикновено във всяко ястие влага по нещо от себе си. Рецептите, които ще намерите в блога и са лесни, практични и достъпни за всяка домакиня. Любител е на традиционната българска кухня, сладките изкушения и на всичко, създадено с много желание и любов.
автор на кулинарния блог:

Маргарита Димитрова

Маргарита готви, за да доставя радост на семейството и приятелите си. За нея готвенето е удоволствие и тя обича да опитва нови и разнообразни рецепти. Рядко повтаря стари ястия и импровизира смело. В рецептите си умело съчетава традициите на родния си край и вкусовете, познати на всички ни.
автор на кулинарния блог:

Nanita

Блогът на Нанита е нейния свят за кулинарни вдъхновения. Тя обича да готви вкусни гозби за семейството си. В него тя представя рецепти, които е изпробвала през годините. Повечето от тях са нейни импровизации, а други е взаимствала от отлични кулинарки.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!