Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2016 година

Номинации в категория
"Кулинарни пътешествия"

Най-добър блог, съчетаващ кулинарни рецепти и пътеписи

автор на кулинарния блог:

Татяна Димитрова

Удоволствията в живота на Татяна са пътуванията (за предпочитане до Италия) и храната. В блога си тя споделя чрез снимките и рецептите своите впечатления и спомени от местата, на които е била, вкусовете, които е опитала и към които иска да се върне отново или иска да опита за първи път. Рецептите в блога й са със средиземноморско настроение и разнообразие от вкусове.
автор на кулинарния блог:

Мария Пепелджийска

Мария Пепелджийска е сред най-сладкодумните кулинарни творци в българското интернет пространство. В нейния блог се съчетават разкошни пътеписи и страхотни рецепти от местата, които е посетила и от които се е вдъхновила.
автор на кулинарния блог:

Екатерина Мирчева

Един от най-активно публикуващите блогове в българското кулинарно пространство. Местенце, в което винаги ще намерите по нещо - вдъхновение, кулинарна вещина, а също и огромна доза добро настроение. Катя е слънчева и лъчезарна и винаги блика от идеи, които поднася изящно и с вкус.
автор на кулинарния блог:

Аурелия Насирова

Аурелия мечтае за пътешествия и вкусна храна. За нея готвенето е едно голямо пътешествие. В блога си тя показвана читателите си местата, които посещавам, ястията които опитва и рецепти, които намира.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!