Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2016 година

Номинации в категория
"С аромат на ванилия"

Най-добър блог с печива и десерти

Наградата в категория С аромат на ванилия на Годишните награди за кулинарни блогове 2016 за Най-добър блог с печива и десерти е осигурена с любезната подкрепа на Dr. Oetker
автор на кулинарния блог:

Александрина Карабашева

Александрина е една усмихната млада дама, която се определя като мечтателка, завършила е мода в Италия и понастоящем живее в Стокхолм. Влечението към кулинарията за нея е започнала с един комеден подарък - малка книжка за мъфини, а няколко месеца по късно се появил и блогът й. Както подсказва и името му - блогът и е предимно за сладки изкушения и десерти. Особено красив е усетът и към аранжиране на снимките и играта със светлината.
автор на кулинарния блог:

Христинка Колева

Макар Христина да нарича умилително блога си "мъничко местенце" - нейният блог е един от най-вдъхновяващите блогове в кулинарното ни пространство. Неизчерпаемият й ентусиазъм и активност превръщат блога и в една истинска кулинарна съкровищница, от която идеите и вкусовете бликат и докосват неустоимо всеки, който е имал късмета да се отбие при нея.
автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.
автор на кулинарния блог:

Ивана Кръстева

Блогът на Ивана Кръстева е за домашната храна. Нейната слабост е италианската кухня и в блога и може да намерите огромно количество класически италиански ястия. Другата й голяма слабост са печивата - сладкиши, баници, соленки - всички с дъх на домашен уют и комфорт.
автор на кулинарния блог:

Ина Георгиева

Сайтът на Ина е едно сладко изкушение - рецептите и са винаги впечатляващи и неустоими, поднесени със собствен почерк и стремеж към съвършенство. Майстор е на сладките вкусотии, но и солените и рецепти не са за пренебрегване - въобще - многопрофилен кулинарен блогър, с усет за красивото.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Лилия Цачева

Зад това интересно име на блога се крие Лили, която не обича много да говори за себе си, но пък рецептите в блога й разказват много и вкусни истории с аромат на ванилия на всеки неин гост. В блога й може да намерите много рецепти за сладкиши и малки сладки изкушения.
автор на кулинарния блог:

Диана Дойчинова

Един от кулинарните блогове с най-оригинални и стилно поднесени рецепти. В него можете да намерите и много полезна информация за българските традиции и празници. Всяка рецепта е представена с нейната история, разновидности и особености.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!