Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2016 година

Номинации в категория
"Сладко удоволствие"

Най-добър блог с рецепти за торти

Наградата в категория Сладко удоволствие на Годишните награди за кулинарни блогове 2016 за Най-добър блог с рецепти за торти е осигурена с любезната подкрепа на Захарни заводи
автор на кулинарния блог:

Daniela Lambova

Даниела обича да готви и похапва предимно сладки неща. За това и сладкишите преобладават в блога й. Работата и не е свързана с изкуство, но в свободното си време обича да се занимава с творчетсто. Обича да експериментира с рецептите и чрез тях в блога си претворява и страстта си към дизайна и фотографията.
автор на кулинарния блог:

Станислава Петрова

Както си личи и от името на блога й, кулинарното местенце на Станислава прелива от вкусни идеи, рецепти и вдъхновение. Особено впечатляващи са нейните сладкиши и торти, чийто вкус можеш да опиташ сякаш през монитора на компютъра.
автор на кулинарния блог:

Любка Гечева

Любка често бяга от злбодневните теми и се потапя в аромати и импровиации. Любимите и приключения са в сладкарските лудории, където се развихря въображението й. А когато види усмивките и удоволствието изписани на лицата на нейното семейство, това е най-голямата й награда. Мечтае за собствена пекарна.
автор на кулинарния блог:

Христинка Колева

Макар Христина да нарича умилително блога си "мъничко местенце" - нейният блог е един от най-вдъхновяващите блогове в кулинарното ни пространство. Неизчерпаемият й ентусиазъм и активност превръщат блога и в една истинска кулинарна съкровищница, от която идеите и вкусовете бликат и докосват неустоимо всеки, който е имал късмета да се отбие при нея.
автор на кулинарния блог:

Александрина Карабашева

Александрина е една усмихната млада дама, която се определя като мечтателка, завършила е мода в Италия и понастоящем живее в Стокхолм. Влечението към кулинарията за нея е започнала с един комеден подарък - малка книжка за мъфини, а няколко месеца по късно се появил и блогът й. Както подсказва и името му - блогът и е предимно за сладки изкушения и десерти. Особено красив е усетът и към аранжиране на снимките и играта със светлината.
автор на кулинарния блог:

Катерина Рангелова

Започнало като хоби и превърнало се в страст, готвенето, и по-специално сладкарството, вече заема голяма част от живота на Катерина. От 2014 г. води сладкарски курсове за любители в Кулинарно училище Амюз Буш и има сертификат от известната френска школа за сладкарство Lenotre.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Люси Евтимова

Люси е повече от кулинар - тя е творец. В нея се съчетават изтънчен гастроном, художник, музикант и фотограф. В блога й има разкошни рецепти и идеи, щури декорации, богатство на вкусове и много фантазия.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!