Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2016 година

Номинации в категория
"Визуално пиршество"

Блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling)

автор на кулинарния блог:

Ина Георгиева

Сайтът на Ина е едно сладко изкушение - рецептите и са винаги впечатляващи и неустоими, поднесени със собствен почерк и стремеж към съвършенство. Майстор е на сладките вкусотии, но и солените и рецепти не са за пренебрегване - въобще - многопрофилен кулинарен блогър, с усет за красивото.
автор на кулинарния блог:

Александрина Карабашева

Александрина е една усмихната млада дама, която се определя като мечтателка, завършила е мода в Италия и понастоящем живее в Стокхолм. Влечението към кулинарията за нея е започнала с един комеден подарък - малка книжка за мъфини, а няколко месеца по късно се появил и блогът й. Както подсказва и името му - блогът и е предимно за сладки изкушения и десерти. Особено красив е усетът и към аранжиране на снимките и играта със светлината.
автор на кулинарния блог:

Ваня Георгиева

Първото, което впечатлява в блога на Ваня са естетиката и чистите кадри. Снимките и рецептите и са оригинални, стилни, направени са прецизно, професионално и красиво. Наистина впечатляващи.
автор на кулинарния блог:

Таня Донева

Ако искате да се впечатлите от вкусни десерти и страхотни снимки - сайтът на Таня Донева ще ви поднесе по много и от двете. Страхотни рецепти за невероятни десерти и печива на едно място.
автор на кулинарния блог:

Диана Дойчинова

Един от кулинарните блогове с най-оригинални и стилно поднесени рецепти. В него можете да намерите и много полезна информация за българските традиции и празници. Всяка рецепта е представена с нейната история, разновидности и особености.
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
автор на кулинарния блог:

Даниела Динева

Дани е финансист по професия, но човек на изкуството по душа. Блогът е личното и пространство, където споделя вижданията си за храната, пътешествията или всичко, което я е развълнувало. Приготвя предимно десерти, но обича и печивата и да си цапа ръцете с брашно, и да усеща аромата на изпечения хляб.
автор на кулинарния блог:

Мина Ангелова

Мина Ангелова описва себе си като едно непораснало момиче, по пътя към средната възраст, с душа на гамен и бит на уседнал номад... В кулинарния свят тя е един от най-популярните и впечатляващи автори. Рецептите в нейния блог са смели, изтънчени и впечатляващи.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!