Блоговодител представя

годишни награди за кулинарни блогове

за 2016 година

Номинации в категория
"Здравословни рецепти"

Най-добър блог с вегетариански и веган рецепти

Наградата в категория Здравословни рецепти на Годишните награди за кулинарни блогове 2016 за Най-добър блог с вегетариански и веган рецепти е осигурена с любезната подкрепа на La Garone
автор на кулинарния блог:

Коси Христова

В сайта на Коси може да намерите лесни рецепти, които се приготвят бързо, често приготвени с пресни продукти. Особено внимание авторката отделя на нискокалоричните и здравословни рецепти.
автор на кулинарния блог:

София Йотова

София Йотова – кулинарен ентусиаст, естет, фен на колоезденето, който много обича да чете в компанията на чаша червено вино и приятен джаз. Тя се вдъхновява от естетиката в кулинарията и искрено вярва, че храната придобива характера и настроението на този, който я приготвя.
автор на кулинарния блог:

Деница Петрова

Дени живее в малко градче в Англия и обича да работи, да учи, да снима и най-вече да готви. Работи като програмист, а в свободното си време претворява артистичната си страна в сбоя кулинарен блог. То е нейното място където работата и хобито и си подават ръка и и помагат да изрази себе си чрез нещата, които най-много обича да прави. Чрез блога си тя представя храната така както я усеща и както я приготвя за своето семейство.
автор на кулинарния блог:

Бианка Йовчева

Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.

Награда на публиката

 
Гласувайте за награда на публиката

За да гласувате, трябва да се включите със своя Блоговодител потребител. Ако още нямате регистрация, направете я тук!

 
Гласувайте за

Награда на публиката

Включването с регистриран потребител на Блоговодител Ви дава възможност да определите своя фаворит във всяка категория. Един от Вас, гласувал във всички категории, ще спечели специална награда! За повече информация следете новините за Годишните награди за кулинарни блогове!